Barion Pixel

Történelmet írtuk a gasztro-oscaron

A Simon Gyümölcs termékek is kiemelkedő minőségűnek bizonyultak az idei Great Taste Award versenyen,

A napokban hirdették ki a Great Taste Awards eredményeit, ahol a mi italaink is elismerést kaptak! Két gyümölcslevünk és a szénsavas almafröccsünk bebizonyította, hogy az élelmiszeripar kiemelkedő termékei.

A Great Taste Awards-t az élelmiszeripar Oscar díjaként tartják számon. Idén 109 országból közel 15000 új termék szállt be a versenybe, melyeket a szakma leghíresebb séfjei, ételkritikusai, élelmiszeripari szakértői és gasztrobloggerei zsűrizték. A több mint 500 fős zsűri 89 nap alatt értékelt. A zsűrizés “vakon” történt, azaz minden terméket eltávolítottak a csomagolásából, így semmi más nem befolyásolta a többlépcsős értékelési folyamatot, csakis az íz-illat-állag együttese.

Kínálatunkból a 100% Alma – Feketeribizlilé, a 100% Alma-Cékla-Répalé és a Fresh Almafröccs kapott 1 csillagot. A Great Taste Awards a “Simply Delicious” vagyis “Egyszerűen finom” díjjal azokat a termékeket látja el, amik első ízre képesek elvarázsolni a zsűrit. Egy évben átlagosan a versenyre nevezett termékek alig 25%-a ér el ilyen eredményt!

Az idei Great Taste Award elismerés megerősített minket abban, hogy jó úton járunk. Továbbra is elhivatottan fogunk dolgozni azon, hogy a legmagasabb színvonalú, természetes összetevőkből készült italok kerüljenek ki a kezeink közül.

Bízunk benne, hogy a Great Taste Award elismerés nemcsak számunkra nagy büszkeség, hanem a vásárlóink számára is garancia arra, hogy minőségi terméket kínálunk.

Ha te is szeretnéd megkóstolni díjnyertes termékeinket, látogass el a honlapunkra, és rendeld meg őket még ma!

A versenyről még több információt a www.taste-institute.com honlapon találsz.

HASONLÓ CIKKEK

Az vagy amit megiszol?

Minden bizonnyal számodra is kifejezetten fontos a saját és családod egészsége, éppen ezért jó tisztában lenni azzal, mit viszünk be pontosan a szervezetünkbe, nem csak az ételekkel, de az innivalókkal is.  A napi folyadékbevitelt sokféle itallal valósíthatjuk meg de korántsem mindegy, mivel. Gyermekkorból szinte mindenkinek ismerősek az édes gyümölcs ízesítésű ivólevek.Ebben a mondatban két fontos […]
ELOLVASOM

Történelmet írtuk a gasztro-oscaron

A Simon Gyümölcs termékek is kiemelkedő minőségűnek bizonyultak az idei Great Taste Award versenyen, A napokban hirdették ki a Great Taste Awards eredményeit, ahol a mi italaink is elismerést kaptak! Két gyümölcslevünk és a szénsavas almafröccsünk bebizonyította, hogy az élelmiszeripar kiemelkedő termékei. A Great Taste Awards-t az élelmiszeripar Oscar díjaként tartják számon. Idén 109 országból […]
ELOLVASOM

KÓSTOLD MEG 
EZEKET IS!

Maradjunk 
kapcsolatban

Simon Gyümölcs Kft.
3031, Zagyvaszántó, Rákóczi út 87.
Adószám: 24651710-2-10
+36 20 539 7401
cx@simongyumolcs.hu

Fizetési módok

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártyád adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Ne maradjon le a legjobb akciókról!

© 2022 | Minden jog fenntartva Simon Gyümölcs. | Készítette: adatfalodesign
bookmarkcalendar-full
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram