• Vitaminok

  Mindenki hallott már a vitaminok fontosságáról és ennél kényelmesebb és elérhetőbb vitamin bombát elképzelni sem lehet. Minden egyes hűsítő pohár gyümölcslé vagy friss gyümölcsfalat hozzájárul a hasznos, kiegyensúlyozott napi vitamin bevitelhez.
  WEBSHOP
 • Ásványi anyagok

  Igazi magyar gyümölcs kizárólag az, amelyik a hazánk adta természeti adottságokból és a speciális mikroklímánk minden előnyéből táplálkozik. Nálunk a mikro és makroelemekben gazdag homoki öntéstalaj és a napsütés energiája érlel minden egyes gyümölcsöt.
  WEBSHOP
 • Rosttartalom

  A frissen préselt szűretlen gyümölcsleveink a gyümölcsök legjavát nyújtják. Minden egyes kis rost megtalálható bennük ennek minden előnyével, legyen ez éhségünk csökkentése vagy a vércukorszint kontrollálása. 100% nyers gyümölcs palackba csomagolva.
  WEBSHOP
 • Friss gyümölcs

  Kompromisszumok nélküli megbízhatóság. Minden egyes gyümölcsöt a megfelelő érettségi periódusban veszünk le a fákról vagy húzzuk ki a földből, hogy a legjobb élményt tudjuk minden palackba tölteni és mindenki számára elhozzuk a gyümölcsök hamisítatlan frissességét.
  WEBSHOP

Tudj meg rólunk mindent

Történetünk

Családi gazdaságunk 1992-ben kezdte működését, kezdetben 20 hektár gyümölcsössel. Évek során apránként fejlődve alakítottuk ki jelenlegi profilunkat, ahol a modern és a tradíció ötvözete formálja jelenlegi üzletfelfogásunkat. Az innovációt mindig is fő motivációnknak tartva, a példamutatást a mindennapjainkba beleivódva ösztönözzük barátainkat, társainkat, családunkat a minél jobbra való törekvésre.

Fenntarthatóság

A fenntart hatóságot már azelőtt üzleti modellünk célkitűzésének és alappillérének tekintettük, amikor ennek fontossága még csak éledezőben volt hazánkban. A gyümölcsöket Magyaroszág egyik leginnovatívabb és legzöldebb családi gazdaságában, a Hatvan melletti Sastelken, humuszos homoktalajon termesztjük

Tesszük ezt az egyedülálló, több hektáros méhlegelő több ezer és tízezer méhecskéjének és poszméhének, illetve a több száz madárodú lakójának segítségével. A bizalmat és őszinteséget átláthatóságunkkal bizonyítjuk, ezért te is bármikor eljöhetsz a kertünkbe és megcsodálhatod, hogyan is zajlik az élet a Simon Gyümölcsnél és hogyan is készülnek a finomabbnál finomabb prémium, frissen préselt gyümölcsleveink alapanyagai.

Csak a napsütötte gyümölcs!

Készítésük során soha nem használunk fel sűrítményt és mindig friss és ropogós, napsütötte gyümölcsök szolgáltatják az alapanyagot. Hidegen préselési eljárásunk során mindenféle vegyszer hozzáadása nélkül, mechanikus eljárással nyerjük ki a zamatos, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag levet. Ezt a frissen préselt eljárás során keletkezett levet minimális hőkezeléssel tartósítjuk, hogy a gyümölcslevek minden jó és egészséges tulajdonsága megmaradjon, a friss, semmihez sem hasonlítható Simon Gyümölcs íz mellett.

Gazdaságunk 100%-ban saját tulajdonú, családi gazdaság, ahol minden munkatársunkra családtagként tekintünk. Fontosnak tartjuk a fenntartható, zöld, ökológiai gazdálkodást, a gyermekek példamutató, környezettudatos életre való nevelését, az emberi jogokat, a nők egyenjogúságát és, hogy mindenki asztalára zamatos, friss gyümölcsöt és kompromisszumok nélküli, őszinte gyümölcslevet tegyünk.Fenntarthatóság

A fenntarthatóság számunkra a mindennapi munkának is szerves része. Legyen szó mikrofejes, veszteség nélküli öntözőrendszerről, vagy a teljes füvesítési programról, mi mindenki számára megőrizzük a természetet.

Magyarországon egyedülálló pollinátor programunknak hála pedig több ezer poszméh segítségét is igénybe vesszük. A gyümölcsfák virágzásán kívül egész évben virágzó, speciális, több hektáros növénytakaró áll a méhecskék rendelkezésére.

Gazdaságunk területén több száz madár lel otthonra a madárprogramunknak köszönhetően, még olyan ritka és védett fajok is, mint a kék vércse vagy a barna rétihéj
Play Video

Környezet - tudatosság

Öntözési rendszerünk segítségével több millió liter vizet takarítunk meg egy évben a hagyományos rendszerekkel szemben, elősegítve ezzel a biodiverzitás és a mindig megfelelő víz utánpótlást működésünk során
Az üzemünk működése során napelem rendszerrel is elősegítjük az energia felhasználásunkat és modern alacsony fogyasztású LED izzó rendszert használunk.

Gazdálkodásunk során a legújabb és legmodernebb rendszereket használjuk és a környezetre figyelve tudatosan választottuk ki a termesztett fajtákat, és olyan technológiai rendszereket is használatba veszünk amelyekkel ki tudjuk mutatni a levélanalízis során hogy a gyümölcsfáknak mindig a megfelelő tápanyag utánpótlást biztosítsuk.
Play Video

Maradjunk 
kapcsolatban

Simon Gyümölcs Kft.
3031, Zagyvaszántó, Rákóczi út 87.
Adószám: 24651710-2-10
+36 37 999 490
[email protected]

Fizetési módok

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártyád adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Ne maradjon le a legjobb akciókról!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram