Minden, amit az almaléről tudni érdemes
Immár közel három évtizede ápoljuk szenvedélyes odaadással 120 hektárnyi gyümölcsösünket, melynek klasszikus almafáit olyan gondoskodással neveljük, mintha minden egyes frissítő pohár zamatos almalevet személyesen adnánk a kezedbe.
Miért hisszük, hogy a Simon Gyümölcs almalé a legfinomabb?
Almalevünk pontos receptje féltve őrzött családi titok. Azt azonban eláruljuk, hogy három-négy almafajta különböző arányban kerül bele, és ez adja a Simon Gyümölcs almalé különleges ízkombinációját.

A Magyar csoda!
Amíg a fákon érik az alma, rendszeresen mérjük a sav- és cukorfokát, hogy minden egyes almafajtát a gyümölcslé készítés szempontjából legoptimálisabb időben szüreteljünk. Ezért van, hogy egy évben akár két-három hónapon át is eltart a szüret.
Mi minden gyümölcsöt kézzel szedünk, az almákat többször átmossuk és átválogatjuk, hiszen mi se tennénk a családi asztalra csak egészséges, harsogó almát. Neked se préseljük másból.

A végeredmény az az almalé, amire büszkék vagyunk és amit boldogan osztunk meg veled. Az alma telt zamata önmagában is üdítő élmény, de a Simon Gyümölcs almalé különlegességét az egyedülálló recept koronázza meg. A gazdag aromák közt egyszerre ízlelheted a lágy savakat és a kellemes édes aromákat, a harapható alma telt ízeit, amiket minden doboz Simon Gyümölcsbe becsomagolunk. Egészségedre!