Irodai gyümölcslé,
termelőtől!

Kóstolj bele a Simon Gyümölcs izgalmas ízeibe és lepd meg vele a csapatot is! Az egészség megfizethetetlen, de az irodai gyümölcslé programunk nagyon is elérhető.
CSOMAGJAVASLATOT KÉREK

Miért jó a gyümölcs a
munkahelyen?

Egy igazán jó munkahelyen figyelnek a kollégák egészségére. És mivel lehetne jobban támogatni az egészséget és a szükséges természetes vitamin bevitelt, mint frissen préselt, natúr, tartósítószermentes, közvetlenül a termelőtől származó gyümölcs és zöldséglevekkel?
Köztudott, hogy a vitaminok és ásványi anyagok jótékony hatással vannak immunrendszerünkre, és segítenek távol tartani a betegségeket. Mi több, kiegyesúlyozottabbak, hatékonyabbak, produktívabbak leszünk, ha megadjuk szervezetünknek amire szüksége van.

Dobozba zárt
egészség!

Változatos gyümölcsleveink nem csak a csapat egészségéhez és vitalitásához járulnak hozzá, de közvetlenül hazai termelőtől, a Simon Gyümölcs sasteleki gyümölcsöséből érkeznek az asztalra. Környezettudatos családi vállalkozásunk pedig 1992 óta munkálkodik azon, hogy egészséges és tartósítószerektől mentes gyümölcsleveket tegyünk eléd.

Gluténmentes
és vegán

A Simon Gyümölcs azért működik, mert mi csak és kizárólag 100%-ig saját vagy megbízható és magyar forrásból származó FRISS gyümölcsöt használunk fel. Nincsen sűrítményből való visszahígítás, ilyen-olyan adalékanyagok hozzáadása. Mi ezt nevezzük a Simon Gyümölcs Garanciának, te pedig egészségesnek és valódinak

Hidegen préselt

A legmagasabb minőség eléréséhez nem kötünk semmilyen kompromisszumot. A préselési eljárás során a gyümölcsökből lassú, hidegen préselt eljárással nyerjük ki a leveket. Így a gyümölcsök igazi, vitaminokban és nyomelekben gazdag nedüje kerül a frissítő italainkba. Csak és kizárólag az érett és az egészséges gyümölcsöt használjuk fel, mert mi se és te se teszel mást a családi asztalra.

100% -ban
természetes

Összes termékünk garantáltan mentes minden adalékanyagtól, mert számunkra a gyümölcs igazi íze a legfontosabb dolog. Prémium leveink semmilyen tartósítószert nem tartalmaznak, mert úgy már nem lenne az igazi.
Csomagajánlat kérés
Kérj, rendkívüli, kedvezményes személyre szabott csomagajánlatot!  Maradjunk 
  kapcsolatban

  Simon Gyümölcs Kft.
  3031, Zagyvaszántó, Rákóczi út 87.
  Adószám: 24651710-2-10
  +36 37 999 490
  [email protected]

  Fizetési módok

  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártyád adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

  Ne maradjon le a legjobb akciókról!

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram