Barion Pixel

Partner Program

Biztosra vesszük, hogy termékeink elnyerték a tetszésedet, és rokonszenvesnek találtad azt a filozófiát is, ami az előállításukat a termesztéstől a feldolgozásig áthatja. Örömmel vennénk, ha te is csatlakoznál kedvező partnerprogramunkhoz, amihez több lehetőséget is kínálunk.
ÍRJ NEKÜNK

Viszonteladóknak

Nagykereskedelmi üzletágunkon keresztül lehetőséget biztosítunk, hogy termékeinket saját üzletedben vagy weboldaladon is elhelyezd. Együttműködésünk során a forgalommal arányosan, meghatározott sávok szerint biztosítunk neked kedvező árakat. Webes megjelenéshez termékleírásokat, képeket, videókat is a rendelkezésedre bocsátunk, hogy neked minél könnyebb és egyszerűbb legyen a termékek elhelyezése. Emellett hírlevelünkben folyamatosan tájékoztatunk akcióinkról és raktárkészletünk változásairól, mely utóbbi szezonális termékeink esetén lesz számodra fontos.

Kiskereskedelem

Amennyiben kiskereskedelmi tevékenységgel foglalkoztok, vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi ajánlatunkhoz.
EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Maradjunk 
kapcsolatban

Simon Gyümölcs Kft.
3031, Zagyvaszántó, Rákóczi út 87.
Adószám: 24651710-2-10
+36 20 539 7401
cx@simongyumolcs.hu

Fizetési módok

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártyád adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Ne maradjon le a legjobb akciókról!

© 2022 | Minden jog fenntartva Simon Gyümölcs. | Készítette: adatfalodesign
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram