Barion Pixel

Legyen a te fotód a következő Simon Gyümölcs plakáton!

Fényképezd le bármelyik kedvenc Simon Gyümölcs terméked, akár a hidegen préselt gyümölcslevet, vagy Simon Fresh üdítőt, esetleg mindezek kombinációját egy klassz környezetben!

Mutasd meg a közelgő ősz hangulatát, jelenítsd meg az indián nyár atmoszféráját, legyen az kerti party, grillezés, vagy kirándulás, a lényeg hogy a fotón szerepeljen a Simon Gyümölcs termék csomagolása is.

Fődíj:

#1 Egy tálca Simon Fresh természetes üdítő

#2 Egy doboz 3 literes Simon Gyümölcs gyümölcslé

#3 Plakát megjelenés.

Beküldési határidő: 2022.szeptember 5. 

A fényképeket e-mailben várjuk a  cx@simongyumolcs.hu címre.

Tárgyént az alábbit jelöljétek meg: “Fotópályázat 2022”

A fénykép paraméterei:

 • A fotók fekvő formátumúak legyenek!
 • A kép szélesebb oldala minimum 2000 pixel legyen!
 • A felbontás 300 dpi legyen!
 • A képen szerepelnie kell minimum egy Simon Gyümölcs terméknek (Gyümölcslének vagy Simon Fresh természetes üdítőnek). Amennyiben pohárba kitöltve készül a kép, akkor a doboznak is rajta kell lennie, hogy beazonosítható legyen, tényleg Simon Gyümölcs termék van a képen.

A nyereményjátékban való részvételi szándékodat a megfelelő paraméterekkel rendelkező fénykép(ek) cx@simongyumolcs.hu email címre való elküldésével fejezed ki. Így részt veszel a játékban és tudomásul veszed, hogy az általad elküldött fotó(ka)t és a hozzájuk tartozó jogokat INGYEN átadod a Simon Gyümölcs Kft. számára, aki ezt a későbbiekben promóciós célokra felhasználhatja.

A fotózás közben pedig fogyasszátok egészséggel a Simon Gyümölcs finomságokat:)

Simon Gyümölcs Fotópályázat Játékszabály

1. A Simon Gyümölcs Kft. (székhely: 3031, Zagyvaszántó, Rákóczi út 87., cégjegyzékszáma: 10-09-034092, adószáma: 24651710-2-10 továbbiakban:”Szervező”) által szervezett, Facebook és Instagram oldalakon hirdetésként és bejegyzésként is elérhető “Simon Gyümölcs Fotópályázat” (továbbiakban: ”Pályázat”) kizárólag azon 2. pontban meghatározott személyek körébe nem eső természetes személy (továbbiakban:”Pályázó”) vehet részt, aki a részvételi szabályzatot (”Szabályzat”) a Pályázatban való részvétellel egyidejűleg elfogadja.

2. A Pályázat 2022.08.17. 0:00-tól 2022.09.05. 23:59-ig tart.

A Pályázatban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező, 18 évet betöltött természetes személy, amennyiben megfelel a Szabályzatban foglalt feltételeknek.

3. A szervező 1 alkalommal, választ a fenti időtartamot követően a nyereményjátékban résztvevők közül. (továbbiakban: „Nyertes”).

Eredményhirdetés időpontja:

2022.09.16. 12:30-kor a Simon Gyümölcs Facebook oldalán

4. A Pályázat és a kiválasztás menete: A sorsoláson való részvétel feltétele, hogy a Pályázó  a megjelölt, cx@simongyumolcs.hu email címre, az alábbi paraméterekkel rendelkező, legalább egy darab képet küldjön:

 • Fekvő elrendezés
 • A kép szélesebb oldala minimum 2000 pixel
 • A felbontás 300 dpi
 • A képen szerepelnie kell minimum egy Simon Gyümölcs terméknek (Gyümölcslének vagy Simon Fresh természetes üdítőnek). Amennyiben pohárba kitöltve készül a kép, akkor a doboznak is rajta kell lennie, hogy beazonosítható legyen.

A szervező a pályázók közül belső bíráló csapat döntése alapján választja ki a nyertest. 

5. Nyeremények:

 • 1 tálca Simon Fresh üdítőital
 • 1 doboz 3 literes Simon Gyümölcs gyümölcslé
 • Plakátmegjelenés

Sorsolás:

2022.09.06.-2022.09.14. között

A játék Nyertese felveszi a A Szervezővel a kapcsolatot e-mailben és a pontos nyeremény átadását egyeztetik egymással elektronikus levélben. A Nyerteshez a szervező a nyereményt egy magyarországi lakcímre juttatja el.A nyereményre jogosultság akkor áll fenn, amennyiben a nyertes pályázó az első kihirdetést követő egy héten belül elküldi adatait (nevét, címét, telefonszámát) e-mailben az info@simongyumolcs.hu email címre.

6. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a fénykép(ek)et tartalmazó email elküldésével átadja a fényképhez tartozó jogokat a Simon Gyümölcs Kft. számára, aki kommunikációs célokra felhasználhatja a azt.

7. A Szervező jogosult a Pályázati előírásoknak, jogszabályoknak nem megfelelő Pályázatot értesítési kötelezettség nélkül törölni. Szervező a törlésről értesítést Pályázó részére nem küld. A Játékos a nyilvánosságra hozatalhoz a Játékszabály elfogadásával hozzájárul.

8. A Nyertes a Nyereményt Express One futár útján vagy  személyes kiszállítással kapja meg az adatai megadásától számított 1 hónapon belül, egy Magyarországon belüli lakcímre.

9. A Nyeremények készpénzre vagy egyéb nyereményre nem válthatóak át és másra sem ruházhatók át.

10. A Pályázat nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991.évi XXXIV. törvény hatálya alá. A Pályázó által megadott e-mailben megadott adatok pontatlanságáért/hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás,téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.), a postai kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

11. A Játékon való részvétel önkéntes. A Szervező felhívja a Pályázó figyelmét a Szabályzat figyelmes elolvasására. A Szervező semmiféle felelősséget nem vállal egyetlen felhasználóval vagy bármely más olyan személlyel szemben, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek vagy a Játékszabályban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a Játékban. Játékosok a Pályázat benyújtásával tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a nyertesség esetén a regisztráció során rögzített nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatban nyilvánosságra hozza.

12. A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Pályázó adatainak kezelésére kizárólag Magyarország területén kerülhet sor. A Szervező az adatkezelés során kizárólag a Játékos nevét használja fel.  A nyeremény átadását követően, a résztvevők adatai törlésre kerülnek. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Pályázónak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését a következő címen: https://simongyumolcs.hu/adatvedelmi-kozpont/

Adatkezelési Szabályzata az alábbi linken elérhető. https://simongyumolcs.hu/adatvedelmi-kozpont/adatvedelmi-iranyelvek/

13. Ha a Pályázat kapcsán visszaélés vagy a Szabályzat megszegésének gyanúja merül fel, továbbá előre nem látott (vis maior) körülmények felmerülése esetén a Szervező, nem vállal felelősséget semmilyen vitás esetért, azzal kapcsolatban, hogy ki tekinthető nyertesnek, továbbá fenntartja a jogot, hogy visszatartsa a Nyereményt mindaddig, amíg a felek az esetlegesen felmerülő vitás kérdéseket jogerősen és sikeresen le nem zárják. Amennyiben a Játékos a Játékot visszaélésszerűen, vagy jogszabályba ütköző módon, vagy a Játékszabályt megszegve gyakorolja, illetve ennek gyanúja felmerül, a Szervező jogosult e Játékost a Pályázatból egyoldalúan kizárni.

14. Szervező fenntartja a jogot a Pályázat bármely okból történő megszakítására, felfüggesztésére a jogszabályok rendelkezéseire figyelemmel és azok betartásával. Amennyiben Szervező felfüggeszti vagy megszakítja a Pályázatot, erről egyszerű közleményt jelentet meg a Simon Gyümölcs Facebook oldalán.

15. Amennyiben a Pályázó bármely Szabályzatban rögzített feltételt nem teljesíti, a Pályázaton való részvételi jogosultságát visszaélésszerűen gyakorolja, illetéktelen előnyre tesz szert, vagy az e-mailben történő megkeresésre 1 héten belül nem válaszol, úgy a Pályázó, illetve a Nyertes a Pályázatból kizárja magát, a Nyertes a Nyeremény átvételére nem jogosult.

16. A Facebook a Pályázattal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik. A Facebook a Pályázatot nem szponzorálja, támogatja, felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a Pályázattal. A Pályázó az általa a Pályázat során átadott információkat a Szervező, illetve megbízottja, és nem a Facebook számára adja át.

17. A Szabályzatra, a Pályázatra a magyar jogszabályok az irányadók és a Pályázaton való részvétellel kapcsolatban kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.

18. A Szervező fenntartja a jogot a Szabályzat megváltoztatására. A megváltoztatott Szabályzatot közzéteszi a www.facebook.com/simongyumolcs oldalon.

2022.08.16.

Szervező – Simon Gyümölcs Kft.

Maradjunk 
kapcsolatban

Simon Gyümölcs Kft.
3031, Zagyvaszántó, Rákóczi út 87.
Adószám: 24651710-2-10
+36 20 539 7401
cx@simongyumolcs.hu

Fizetési módok

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártyád adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Ne maradjon le a legjobb akciókról!

© 2022 | Minden jog fenntartva Simon Gyümölcs. | Készítette: adatfalodesign
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram