9 990 Ft
Készíts egy tálat, amibe átteszed, ugyanis a ládát nem tudjuk otthagyni!
Mitől olyan csábító a fehér húsú őszibarack?
A lédús őszibarack igazi nyári csemege. Finom illatával, édes ízeivel, szomjoltó dús leveivel könnyen elcsábulunk az első harapásra. Az ínycsiklandó, zamatos gyümölcsök bársonyos tapintásáért az apró kis bolyhok felelnek a héj felületén. A selymes barackok szinte 90%-a víz, mézédes leve nem hiába hoz felfrissülést a nyári melegben. Szeretjük nyersen, süteményekben, salátában, de szerencsére télire is több módon tudjuk tartósítani, hogy csábító ízét az év minden szakában kiélvezhessük.
Az őszibarack, úgy tartják, jókedvre derít, melyet részben az ellenállhatatlanul finom gyümölcsök niacin tartalmának köszönhetünk. Jó hatással van az érrendszerre és a szívre, viszonylag sok C-vitamint találunk benne, és B-vitamin illetve biotin tartalma miatt hajunk és bőrünk is különösen hálás a fogyasztásáért.
Egy hűs, illatos őszibarack csábító, mézes íze valódi édes felfrissülést kínál a forró nyári napokon.